Rólunk

Környezetbarát Megoldások Több, Mint 10 Éves Tapasztalattal

A Ferrovent Kft. 2012 óta tevékenykedik a hulladékgazdálkodás területén, az állandóan változó törvényi előírások és jogszabályok betartása mellett.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelő működésünk biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és ügyfeleinkre. Tapasztalt és szakértő csapatunk minden helyzetben a legjobb megoldást nyújtja a vevői igényeknek és környezetvédelmi szempontoknak megfelelően.

A Ferrovent Kft. fő profilja a fémhulladék kezelés. Partnereink számára komplex hulladékgazdálkodási rendszert dolgozunk ki, beleértve a fém, az elektronikai, a papír és műanyag hulladékok elszállítását, kezelését. A szelektív begyűjtés megvalósulása érdekében mérettől és darabszámtól függetlenül konténereket, begyűjtő edényzeteket helyezünk ki, melyek ürítéséről folyamatosan gondoskodunk.

Telephely – átvétel

Pécs – cserkúti telephelyünkön elsősorban vállalati ügyfelek kiszolgálását végezzük, ahol a különböző minőségű fémhulladékokat begyűjtjük – előkészítjük, majd beszállítjuk hazai és külföldi partnereinkhez. A hulladék anyagok átvétele hitelesített 40 tonnás hídmérlegen valamint 2 tonnás platform mérlegen történnek.

hulladékkezelés és szállítás

Partnerként segítünk Önnek
a hulladékgazdálkodás kihívásaiban

Dolgozzunk együtt!

Ha Ön is környezettudatos megoldásokat keres, és szüksége van a hulladékgazdálkodás területén tapasztalt szakemberekre, akkor a Ferrovent Kft. az Ön megfelelő partnere. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen ajánlatot szolgáltatásainkra!

Írjon nekünk!

Bármilyen hulladékkezelési igénnyel kapcsolatban szívesen segítünk Önnek. Legyen szó hulladék leadásról, elszállításról vagy  feldolgozásról, cégünk áll rendelkezésére. Keressen minket még ma!

  Acélhulladék újrahasznosítása

  egyszerűbben velünk!

  Válasszon nyelvet

  FERROVENT Fémkereskedelmi Kft.

  Nyitvatartás :
  Hétfő – Csütörtök 07:30 – 15:00
  Péntek 07:30 – 14:00
  Hétvége: Zárva

  Telephely: 7673 Pécs – Cserkút, Batvölgyi út 2.
  Adószám : 14541713 – 2 – 02
  VPID HU0016009701
  FE00072700003